Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@05:46:14 GMT

اوضاع صادرات فرش دستباف خوب نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۸۶۹۱

اوضاع صادرات فرش دستباف خوب نیست

مرتضی میری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت صادرات فرش دستباف در سال جاری، گفت: هنوز آمار دقیقی از میزان صادرات فرش دستباف در سال گذشته و همچنین سال جاری منتشر نشده بنابراین وضعیت صادرات فرش دستباف را نمی توان براساس آمار رسمی تحلیل کرد اما براساس بررسی ها و مشاهدات و وضعیت بازار شرایط صادرات فرش دستباف خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به تعلیق برخی کارت های بازرگانی گفت: اگرچه توافقاتی با سازمان توسعه تجارت و بانک مرکزی ایران برای رفع تعلیق کارت های بازرگانی انجام شده بود اما هنوز برخی از این رفع تعلیق ها انجام نشده و همچنان موضوع تمدید کارت های بازرگانی دچار مشکل است. 

وی با بیان اینکه تمدید کارت های بازرگانی برعهده وزارت صمت است، بیان داشت: در ساختار جدید برای تمدید یا صدور کارت بازرگانی دارندگان کارت های بازرگانی باید دارای کد رهگیری محل کسب باشند در حالی که بسیاری از فعالان اقتصادی بصورت سرقفلی از سال ها پیش در واحدهای صنفی خود مشغول کارند و لذا این افراد فاقد کد رهگیری هستند بنابراین بدون ثبت کد رهگیری در سامانه نیز امکان تمدید کارت بازرگانی را ندارند. 

میری گفت: برای توسعه مراودات تجاری علاوه بر حل مشکلات داخلی باید موانع بین المللی را نیز از سر راه برداشت لذا بدون برقراری مراودات با سایر کشورها و پیوستن به اف ای تی اف نمی توان امیدوار به توسعه تجارت بود زیرا حتی اگر تولید داخلی نیز افزایش یابد کشورها حاضر به برقراری روابط تجاری با ما نخواهند بود. 

وی افزود: برای رشد صادرات باید تغییرات جدی در متغیرهای کسب و کار ایجاد شود   و موانع داخلی از سر راه تولید و صادرات برداشته شود در حالی که چنین اتفاقی نیفتاده است. 

میری بیان داشت: اگرچه طی سالیان اخیر نام‌گذاری سال بر محور تولید انجام می شود اما هیچ حمایتی از تولید داخلی صورت نمی گیرد و تولید نیز از صادرات منفک است. 

وی افزود: این در حالی است که اگر تولیدات ما برای بازارهای بین المللی نباشد وضعیت تولید هر سال بدتر می شود و با توجه به وضعیت اقتصادی بازار داخلی هر سال کوچکتر می شود.  

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مرتضی میری صادرات فرش دستباف کارت های بازرگانی صادرات فرش دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی توانمند است و ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایران مشغول فعالیت هستند از این رو ایران می تواند این محصولات را به کشور‌های حوزه آفریقایی صادر کند.

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو درباره صادرات تجهیزات پزشکی ایران به دیگر کشورها  افزود: هم اکنون تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه خاورمیانه، آسیا  حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه  تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

آصف مهدوی گفت: تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال فن آوری ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های آفریقایی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند